Botox behandeling tegen overmatig zweten 

Bent u op zoek naar een effectieve behandeling tegen overmatig zweten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Botox is een zeer effectieve manier om overmatig zweten te behandelen. Overmatig zweten kan erg vervelend zijn en voor grote onzekerheid zorgen. Niet alleen kunt u zich er zelf anders door gaan gedragen, maar u kunt ook merken dat uw omgeving anders op u reageert. Dit zorgt natuurlijk alleen maar voor meer onzekerheid. Bij Medica Estetica begrijpen we daarom als geen ander dat u hier iets aan wilt doen. Iedereen zweet, maar wanneer dit overmatig is kunnen wij dit verhelpen met een effectieve behandeling. Zo kunt u weer zelfverzekerd door het leven, zonder u steeds te verstoppen of continu van shirt te wisselen.

Botox behandeling effectief tegen overmatig zweten

In het geval van overmatig zweten kan botox een zeer effectieve oplossing zijn. Botox blokkeert de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen, hierdoor wordt voorkomen dat de klieren zweet produceren. De botox kan worden toegepast in de handpalmen, voetzolen en oksels. De behandeling van de oksels is nauwelijks pijnlijk, waardoor een verdoving niet nodig is. Voor de behandeling van de handpalmen en voetzolen gebruiken we vaak wel een verdoving. Het effect van de behandeling houdt relatief lang aan, zo’n 3 tot 6 maanden.

  • Botox behandeling tegen overmatig zweten
  • Geschikt voor de oksels, handpalmen en voetzolen
  • Effect duurt maar liefst 3 tot 6 maanden

Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvend consult over onze behandeling tegen overmatig zweten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 010 226 09 83, door te mailen naar info@medicaestetica.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zijn u graag van dienst.