Cosmetische kliniek Rotterdam

Cosmetische Kliniek Medica Estetica Rotterdam is gevestigd aan de Stieltjesstraat 78 te Rotterdam. Dit is een mooie locatie op de Kop van Zuid, met spectaculair uitzicht op Noordereiland en de Erasmusbrug.

Medica Estetica voert de volgende behandelingen uit

  • Diverse injectables (BOTOX) behandelingen, zoals hoofdpijn- en anti-rimpelbehandelingen.
  • Behandelingen met fillers, zoals lipverjonging, liquid facelifts en huidverjonging.
  • Platelet Rich Plasma (PRP) behandelingen voor huidverjonging en tegen haaruitval.
  • Haartransplantatie.
  • Plastische chirurgie, onder andere ooglidcorrecties.
  • Behandeling van couperose (veel kleine bloedvaatjes in het gelaat, meestal ter hoogte van de wangen en de neus).

U kunt voor een behandeling doorgaans snel terecht. Onze cosmetische kliniek Rotterdam voldoet aan alle normen en eisen die de overheid stelt. Behandelend arts K. Firdausi is gediplomeerd en gespecialiseerd in de behandelingen die hij uitvoert.

Cosmetische kliniek Rotterdam 2
Cosmetische kliniek Rotterdam

Bereikbaarheid kliniek

De cosmetische kliniek Rotterdam is goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Bekijk de routebeschrijving of maak een afspraak. Wij verstrekken u graag meer informatie over onze behandelingen en werkwijze.

Een warm welkom bij Medica Estetica

U voelt zicht meteen thuis in onze kliniek in Rotterdam. Tijdens een behandeling bent u bij ons te gast. Dit stralen wij dan ook graag uit. Onze behandelkamers zijn in de eerste plaats ingericht op uitstekende hygiëne en het optimaal uitvoeren van behandelingen. De ruimtes eromheen zijn sfeervol ingericht, want u bent immers niet in een ziekenhuis. U bent in een kliniek. Wij zij erop gericht u een beter gevoel te geven, op alle facetten.

Woonachtig rondom Den Haag?

Woont u in de omgeving van Den Haag? Naast de cosmetische kliniek in Rotterdam hebben wij ook een vestiging in Rijswijk, aan de Sir Winstonchurchilllaan 997. Op deze locatie vinden alleen injectables behandelingen plaats. Voor de chirurgische behandelingen verwijzen wij u dan ook graag door naar onze cosmetische kliniek te Rotterdam.


Kijk bij Galerij voor foto’s