Medica Estetica past een groot scala behandelingen toe met botox in de praktijk in Breda. In onze cosmetische kliniek in Breda behandelen wij onder andere rimpels, hoofdpijn en oksels met Botox. Kom langs aan De Nieuwe Ginnekenstraat 35 of maak een afspraak voor een behandeling. Voor botox in Breda bent u bij Medica Estetica van harte welkom voor een inleidend gesprek of meer informatie.

Wat is de botox die we aanbieden in Breda?

Botox (Botuline Toxine), dat we als  fillerbehandeling toepassen in onze kliniek in Breda, is een eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Het is feitelijk een geneesmiddel dat twee effecten heeft. Enerzijds het blokkeren van de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren. Anderzijds het blokkeren van de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen. In het tweede geval kan botox toegepast worden om de productie van (overmatig) zweet tegen te gaan. Heeft u overmatig last van zweetoksels? Neem dan contact op met Medica Estetica Breda voor een behandeling met botox. Ook wanneer u botox in Den Haag of Rotterdam zoekt, staan wij graag klaar voor u.

Laat rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Nadat de botox is ingespoten in onze kliniek in onder meer Breda zal de behandelzone in een ontspannen toestand raken, waardoor de huid hier vlak boven ontspant en rimpels verdwijnen. Het effect van een botox behandeling duurt blijft drie tot zes maanden zichtbaar, dit verschilt per persoon. Heeft u last van voorhoofdsrimpels, fronslijnen of kraaienpootjes? Maak dan een afspraak voor een snelwerkende en doeltreffende behandeling met botox in onze cosmetische kliniek in Breda.

Last van hoofdpijn of migraine?

Hoofdpijn of migraine kan erg vervelend zijn, helemaal als geen enkele pijnstiller (meer) helpt bij het verlichten van de pijn. Botox uit onze kliniek in Breda is een effectieve methode om hoofdpijn te behandelen. Wetenschappelijk is aangetoond dat de resultaten veelal positief zijn, doordat botox zorgt voor een ontspannen gevoel ter hoogte van de frons en het voorhoofd. Migraine aanvallen worden minder intens en de frequentie ervan neemt af. U hoeft dan geen sterke pijnstillers meer te slikken tegen de hoofdpijn en migraine. Dat is beter voor uw gezondheid, sterke pijnstillers zijn nadelig voor de lever en nieren. Voor botox bent u bij Medica Estetica in Breda aan het juiste adres!

Maak een afspraak voor een behandeling in Breda

Aarzel niet en maak een afspraak voor een behandeling met botox of een injectable in onze kliniek in Breda. Wij worden al jaren gezien als dé beste cosmetische kliniek van Nederland, zo weet u dat u steeds veilig en betrouwbaar geholpen wordt. Contacteer ons voor een afspraak op het nummer 010 226 09 83, of via het e-mailadres info@medicaestetica.nl.