Viveve – Vaginale losheid is verleden tijd


Viveve – Vaginale losheid is verleden tijd

SENSUALITEIT ALS VROEGER – Viveve!

Bezoek onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Breda en laat u verder informeren over vaginale laxiteit.

Vaginale laxiteit, het komt vaker voor dan u denkt.

Net als uw huid bestaat het vaginale weefsel uit een inwendig ondersteuningsnetwerk van collageenvezels. Tijdens een vaginale bevalling en na verloop van tijd kunnen deze weefsels gestrest, uitgerekt en verzwakt raken. Dit kan een los gevoel geven, vooral binnen de vaginale opening.

In een enquête onder meer dan 400 vrouwen die vaginaal bevallen zijn, waren het bijna de helft van de vrouwen die problemen hadden met vaginale losheid, of laxiteit.

Vrouwen die dit verlies van strakheid waarnemen kunnen ook merken dat zij minder sensatie en seksuele voldoening tijdens het vrijen ervaren.

Wat is de Viveve®-behandeling?

De Viveve-behandeling is geen cosmetische procedure; het gaat er niet om hoe u eruitziet, maar om hoe u zich voelt. Het is een pijnloze, niet-chirurgische, medische behandeling die in een artsenpraktijk wordt uitgevoerd. Het doel van de Viveve-behandeling is om de hoeveelheid plezierige wrijving en sensatie tijdens het vrijen te verhogen. Het werkt op een cellulair niveau waardoor het weefsel rondom de vaginale opening van binnenuit, voorzichtig en geleidelijk strakker gemaakt wordt.

De Viveve-behandeling is een eenmalige behandeling van 30 minuten, zonder de noodzaak van enige vorm van verdoving of rusttijd.

Voor wie is Viveve geschikt?

Heeft er een verandering plaatsgevonden in hoe ‘nauwsluitend’ u zich voelt tijdens het vrijen? Of met betrekking tot de fysieke sensatie die u ervaart tijdens de penetratie door uw partner? Heeft dit invloed op uw mate van seksuele bevrediging? Als het gevoel van ‘losheid’ of laxiteit van invloed is op uw seksleven dan kan de Viveve-behandeling u misschien helpen.

Doet Viveve pijn?

Nee, de Viveve-behandeling doet geen pijn.
Sommige patiënten ervaren een verkoelende sensatie en anderen een verwarmend gevoel, maar vrijwel iedereen die de behandeling heeft gedaan is het erover eens dat de procedure pijnloos is

Hoe werkt Viveve?

Aan het begin van de medische procedure zal uw arts een glad behandelingstopje, ter grootte van uw duim, net binnen de vaginale opening plaatsen. Het topje wordt rondom de opening bewogen en zal afwisselend het oppervlakteweefsel afkoelen en het weefsel eronder voorzichtig verwarmen.

Vaginaal weefsel reageert op de warmte door de natuurlijke cellulaire processen te activeren waardoor er nieuwe, gezonde, veerkrachtige collageen en elastine in het weefsel aangemaakt wordt.

Viveve’s dubbele vermogen om te verwarmen en te koelen stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van het lichaam dat leidt tot nieuw en sterker collageen, terwijl de veiligheid en het comfort van de patiënt behouden blijft.

Is Viveve veilig?

Klinische toepassingen hebben aangetoond dat de methode die gebruikt wordt bij de Viveve-behandeling veilig is. De energie van de radiofrequentie die bij de behandeling wordt gebruikt, wordt al meer dan tien jaar lang bij het behandelen van de huid van het gezicht, de hals en de handen gebruikt. Zoals met alle medische procedures zijn er kwesties met betrekking tot de veiligheid en verzorging die overwogen moeten worden. Uw arts zal deze met u bespreken.

Onze cosmetische klinieken in Rotterdam en Breda verzekeren u van een veilige behandeling.

Welk resultaat kan ik verwachten van Viveve?

Met slechts één behandeling wordt het regeneratieve proces opgestart, maar het volle resultaat zal geleidelijk opgebouwd worden, en zal over het algemeen tussen de 30 en 90 dagen duren. In klinische proeven is tot op heden aangetoond dat 90% van de vrouwen die behandeld waren, 12 maanden na de behandeling een aanzienlijke aanhoudende verstrakking hebben ervaren.

Stelt u zich eens voor hoe een korte, veilige, pijnloze behandeling met Viveve sensationele gevolgen kan hebben voor uw seksuele genot!

Raadpleeg uw arts om te bepalen of de Viveve-behandeling iets voor u is. Bij Medica Estetica wordt de behandeling uitgevoerd door een vrouwelijke arts die een speciale training heeft gehad voor het uitvoeren van deze behandeling. Geef bij het maken van een afspraak aan dat het om de Viveve-behandeling gaat, dan wordt uw consult ingepland bij een vrouwelijke arts.

Wat patiënten zeggen over Viveve.

“Ik voelde me strakker, maar wat nog belangrijker is, ik heb een intensievere sensatie tijdens het vrijen, en daardoor een beter orgasme.”

“Naarmate de weken verstreken kon ik de hoeveelheid sponsachtig weefsel voelen toenemen. Het voelt nu alsof ik weer 40 ben…wat seksueel mijn beste tijd was.”

“Ik heb al mijn vriendinnen over de Viveve verteld.”

“Ik wou dat ik eerder over Viveve had gehoord!”

“Ik hoop dat door mijn ervaringen andere vrouwen aangemoedigd worden om het ouder worden niet als een reden te zien om niet met volle teugen van het leven te genieten!”