Peelings voor huidverbetering

Heeft u last van acne, pigmentvlekken, rimpels, open poriën of een verouderde huid dan is de peeling bij Medica Estetica een effectieve behandeling. Medica Estetica heeft verschillende peelings afgestemd op uw huidprobleem. Tijdens het consult wordt voor u de passende peeling gekozen. Voor ieder probleem en huidtype hebben wij een geschikte peeling. Naast het verhelpen van huidproblemen is het goed om af en toe om een peeling te doen. Door de peeling worden oude huidcellen verwijderd en krijgt uw huid de stralende gloed die het verdiend. Ook wordt het verouderingsproces vertraagd.


Hoe werkt een peeling?

Het woord peeling stamt af van het engelse woord afpellen. Bij een peeling wordt de huid op een veilige manier verwijderd waardoor de huid zichzelf gaat herstellen. Door dit proces worden acne, littekens of oneffenheden minder zichtbaar. Niet alleen verhelpt het oneffenheden ook zorgt het dat de cellagen van de huid gestimuleerd worden, hierdoor vertraagt het verouderingsproces.


Voor wie is een peeling geschikt?

Voor iedereen die een stralende huid wil. Ook huidproblemen als acne en acne littekens kunnen een reden zijn om voor een peeling te kiezen.

Indicaties voor een peeling zijn :

  • Pigmentvlekken
  • Acne
  • Rimpels
  • Vergrote poriën
  • Huidveroudering

Behandeling peeling

Bij een gezichtspeeling wordt speciale vloeistof op de huid aangebracht. Afhankelijk van de sterkte van de peeling worden één of meerdere huidlagen verwijderd. Ook het herstel van de huid na de behandeling is afhankelijk van de sterkte van de peeling. Na herstel ziet de huid er frisser en jonger uit. Rimpels, oneffenheden en acne-littekens verminderen sterk. Ook de huidtint verbetert aanzienlijk.

Medica Estetica heeft de volgende peelings:

  • TCA peeling
  • Easy Droxy peeling
  • VI peel
  • Light peel

Laat u adviseren welke peeling voor u geschikt is.

Na de behandeling

Na de peeling wordt de huid goed ingevet met een crème. U kunt de huid thuis ook goed insmeren met een crème. De arts geeft advies over welke crème het beste gebruikt kan worden. Na de behandeling is de huid wat donkerder ook kunnen er vlekken zichtbaar zijn. De huid kan strak aanvoelen, deze symptomen zijn snel weer verdwenen. Binnen enkele dagen zijn de resultaten van de peeling al zichtbaar. Bij medische peelings kan de huid nog enige tijd rood blijven. De huid moet na de behandeling dan ook goed beschermd worden met een speciale creme met spf. Medica Esthetica kan u daarmee helpen.


Gratis vrijblijvende Intake

In een uitgebreid intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Medica Estetica streeft altijd naar een natuurlijk en mooi resultaat. Het soort behandeling dat u nodig heeft wordt tijdens een consult uitvoerig besproken.