Heeft u last van haaruitval?

Allerfijnste methode
Veilig en betrouwbaar

Veel mannen hebben last van haaruitval. In de vroege stadia kan een behandeling met bloedplaatjes of met hyaluronzuur een goede uitkomst bieden. Echter, bij grote kalende plekken op het hoofd is er maar één methode die goed werkt: haartransplantatie. Haartransplantaties worden al decennialang uitgevoerd. De vroegere methoden gaven geen natuurlijk resultaat, vooral bij de haargrens. Men had vaak een groot litteken op het achterhoofd na de behandeling.

Precieze en meest moderne techniek

Bij Medica Estetica maken wij gebruik van de meest moderne techniek om haren te transplanteren. Dit zorgt voor een mooie, maar vooral natuurlijk ogende haarlijn en haargrens. Een goede genezing van het donorgebied zonder littekens.

Haarverlies met prp vertragen

Lotions, oliën, supplementen, crèmes: noem het maar op. Er is van alles verkrijgbaar op de markt om haarverlies tegen te gaan of om haargroei te bevorderen. Helaas is er geen wondermiddel verkrijgbaar die kaalheid kan voorkomen. Wel kunt u met bijvoorbeeld PRP haarverlies vertragen. Tegen kale plekken is er eigenlijk maar één remedie: haartransplantatie.

Pijnloos behandelen

Met een scherp mesje worden er kleine incisies (sneetjes) gemaakt om de grafts vervolgens daarin te plaatsen. De behandeling geschiedt onder lokale verdoving, u voelt dus geen pijn. Bij Medica Estetica wordt de haartransplantatie uitgevoerd door dokter K. Firdausi, een ervaren haarchirurg.

Techniek om haren te transplanteren

In de afgelopen decennia is de techniek om haren te transplanteren aanzienlijk verbeterd. Met FUT, ook wel de strip-methode genoemd, ontstond een litteken op het achterhoofd. Maar tegenwoordig worden er geavanceerdere technieken gebruikt om een zeer natuurlijk resultaat te verkrijgen. De meest gebruikte methode is tegenwoordig de FUE (Follicular Unit Extraction) methode. Bij deze methode worden met precisieboortjes de haarzakjes (grafts) één voor één uitgeboord.

Mooi en natuurlijk resultaat

Door gebruik te maken van geavanceerd precisie instrumentarium wordt altijd een mooi en natuurlijk resultaat behaald. Bij haartransplantatie is de positie van de haarlijn erg belangrijk, hier wordt speciale aandacht aan besteed. In een uitvoerig persoonlijk consult worden de verwachtingen en mogelijkheden met u besproken.