Neuscorrectie: Een mooiere neus zonder operatie

Bent u ontevreden over hoe uw neus eruitziet? Maar ziet u erg tegen ingrepen en operaties op? Wellicht is een neuscorrectie met fillers dan een goede optie voor u. Bij Medica Estetica kunt u terecht voor een neuscorrectie met fillers. Hier onder leest u meer over de behandeling en welke effecten u kunt bereiken.

Kleine correcties, snel en pijnloos

Uw neus is een belangrijk deel van uw gezicht. Het aanpssen van een neus waar u qua stand of vorm niet helemaal tevreden over bent behoort al een tijd tot de mogelijkheden. Voor mensen die niet direct richting de plastische chirurgie willen denken is er tegenwoordig een snelle en pijnloze behandeling waarmee kleine correcties aan de neus kunnen worden gedaan.

Hoe werkt een neuscorrectie met Fillers?

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we eerst uitgebreid wat uw wensen zijn en wat het doel wordt van de behandeling. Wanneer we het hierover eens zijn, behandelen we uw neus met fillers. Dit zijn kleine injecties waarbij onregelmatigheden in de neus kunnen worden cecorrigeerd.

De behandeling zelf bestaat dus uit het injecteren van fillers in de gebieden van de neus die u aangepast wilt zien. Het injecteren van fillers voelt niet veel anders dan het krijgen van een medicinale injectie. U voelt er bijna niets van. Ook laten de injecties vrijwel geen sporen na. Vrij snel na de behandeling is er niets meer van te zien.