Ben u op zoek naar een Botox behandeling in Rotterdam? Bij Medica Estetica kunt u doorgaans snel terecht. De kliniek voldoet aan alle normen en eisen die de overheid stelt voor het behandelen van rimpels, hoofdpijn en overmatig zweet. Medica Estetica is gevestigd aan de Stieltjesstraat 78 te Rotterdam. Vanaf deze locatie heeft u een spectaculair uitzicht op Noordereiland en de Erasmusbrug.

Wat is Botox?

Botox is de afkorting voor Botuline-toxine. Dit is een eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Botuline-toxine valt onder de geneesmiddelenwet. De effecten van Botuline-toxine zijn:

  • De werking van zenuwen die de zweetklieren prikkelen worden geblokkeerd. Zo wordt voorkomen dat de klieren zweet aanmaken.
  • De prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren wordt geblokkeerd. Zo neemt de werking van de spieren af en worden rimpels verholpen.

Anti-rimpelbehandelingen

Gezichtsrimpels ontstaan door een hoge spieractiviteit. U kunt uw rimpels laten behandelen met Botox. Denk hierbij aan voorhoofdsrimpels, fronslijnen en kraaienpootjes. Het voordeel van rimpels behandelen met Botox is dat uw huid een ontspannen, gezonde en energieke uitstraling terugkrijgt. Het bestrijden van rimpels kan cosmetisch zijn, echter kan het er ook voor zorgen dat u er mentaal sterker van wordt doordat u beter in uw vel zit. Wij vinden dit een gegronde reden om rimpels te verhelpen met Botox.

Botox tegen hoofdpijn

Wist u dat Botox kan helpen tegen hoofdpijn en Migraine? Migraine is zware hoofdpijn en kan in ernstige gevallen een serieus obstakel vormen in uw functioneren. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het effect van een behandeling van ernstige hoofdpijn (chronische migraine) met botuline-toxine vaak positief is. Botox ontspant de behandelde regio’s, dit zijn de frons en het voorhoofd. Er wordt zo rust gecreëerd en drukkende hoofdpijn en migraine wordt verminderd.

Botox helpt tegen overmatig zweten

Overmatig transpireren kan in het dagelijks leven erg vervelend zijn en zelfs hinderlijk worden. Niet alleen uzelf kan er last van ondervinden, maar ook mensen om u heen. Blijf niet langer rondlopen met een onzeker gevoel. Medica Estetica biedt u een oplossing, namelijk een Botox behandeling tegen overmatig zweten. Door Botox te injecteren in de handpalmen, voetzolen of oksels worden de zenuwen die een prikkel geven aan zweetklieren geblokkeerd. Hierdoor kan zweten tot wel 6 maanden lang drastisch worden verminderd. De Botox behandeling tegen transpireren in de oksels is niet erg pijnlijk, voor handen en voeten is er een verdoving mogelijk.

Contact over Botox Rotterdam

Wilt u een van onze Botox behandelingen toepassen of wilt u meer informatie? Bel naar 010-226 09 83 of vul ons contactformulier in. De behandelend arts is Dokter Firdausi (BIG 19912799201). Hij heeft zijn artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.